Tel:   +4031.9661

Urmarea unei diete sub supraveghere medicală

Published : 10/12/2014 12:00:04

Nu trece nicio săptămână fără ca o dietă „minune” sau „miraculoasă” să nu ajungă pe prima pagină a publicațiilor de toate felurile, devansând decizii politice majore, evenimente internaționale, probleme economice sau rezultatele din campionatele de fotbal! Există o pletoră de articole extatice despre slăbirea realizată de către o vedetă sau despre schimbarea personalității și reabilitarea siluetei unui politician. Aceste reviste laudă, de obicei, și cele mai noi diete la modă: pierdeți în greutate rapid și scăpați de grăsimea nedorită permanent, fără să vă restricționați în nici un fel și fără să vă schimbați stilul de viață! Există minuni!... Este uimitor cum de nimeni nu s-a gândit la asta până acum… Ce părere aveți?  Credeți toată vorbăria aceasta?

Pierderea în greutate este un proces complex care are un impact major asupra sănătății dumneavoastră. De aceea Eurodiet recomandă asistența și supravegherea unui medic în timpul procesului de slăbire. Avertismente oficiale au fost emise de către Autoritățile Naționale de Sănătate din Franța și oriunde în lume, avertizând persoanele care țin diete nesupravegheate că își pun sănătatea în pericol.

Pentru a preveni deficite de fibre, vitamine și elemente minerale, pentru a preîntâmpina declanșarea de tulburări alimentare, pentru a evita recâștigul ponderal mai mare decât greutatea pierdută (95% dintre dietele la modă), pentru a vă proteja masa musculară, metoda Eurodiet vă oferă un aport nutrițional adecvat. Cu ajutorul echipei individualizate de susținere din partea Eurodiet, veți învăța să fiți perfect mulțumit cu aportul nutrițional necesar organismului dumneavoastră și poftele vor înceta să mai apară.

Ce experiență aveți cu diferitele diete pe care le-ați încercat? Întotdeauna ajută să împărtășiți experiențele.

Începeți Eurodiet