Tel:   +4031.9661

 

Metoda

Creată de un grup de medici cu expertiză în nutriție, Eurodiet este prima companie care oferă cadrelor medicale și pacienților lor o metodă nouă pentru managementul greutății în exces și al obezității: Metoda Eurodiet.

 

Mai mult decât o dietă, metoda Eurodiet permite o „reprogramare” nutrițională globală sub supravegherea unui medic.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ METODA EURODIET?

1. Supraveghere medicală

 

Suportul acordat de către un medic este esențial pentru orice proces de reabilitare nutrițională și pierdere în greutate.

Pentru a începe programul: aduceți în discuție subiectul cu doctorul dumneavoastră sau intrați direct în contact cu noi pentru a afla ce medic instruit este disponibil în apropiere de dumneavoastră.

Acest medic va folosi un set inovativ de unelte de diagnostic pentru a efectua o evaluare nutrițională și comportamentală extensivă. Rezultatele îi vor permite să conceapă programul dumneavoastră nutrițional de reabilitare, conform necesităților dumneavoastră.

Faza cu care veți începe depinde de starea sănătății dumneavoastră, numărul de kilograme pe care doriți să le dați jos, compoziția dumneavoastră corporală și, desigur, motivația dumneavoastră.

În timpul programului, medicul va fi disponibil pentru:

  • A vă sprijini
  • A vă ajuta să evitați „capcane” nutriționale
  • A urmări evoluția satisfăcătoare a pierderii dumneavoastră în greutate (conservarea masei musculare)
  • A analiza factorii psihologici implicați în procesul dumneavoastră de pierdere în greutate

... astfel incât dumneavoastră să vă mențineți obiceiurile sănătoase alimentare nou achiziționate (și greutatea pierdută!) pe termen lung.


2. Meniuri adaptate nevoilor dumneavoastră

 

În funcție de faza de început aleasă, meniul dumneavoastră tipic va include un număr variabil de produse cu un conținut nutrițional de calitate, bogat în proteine și cu puțini carbohidrați (la alegere dintr-o gamă de peste 70 de produse) plus alte mâncăruri obișnuite pe care vă vom ajuta să le redescoperiți.

 

 3. Abordarea problemelor psihocomportamentale

Uneori ne schimbăm inconștient obiceiurile alimentare și comportamentul pentru a face față anumitor sentimente. Alimentarea în exces poate astfel deveni o metodă de management a sentimentelor, stresului sau plictiselii, în locul unui răspuns normal la senzația de foame. În timpul programului dumneavoastră de pierdere în greutate, sprijinul acordat de către medicul dumneavoastră va lua în considerare acești factori motivaționali și emoționali.

Cu metoda Eurodiet, medicul dumneavoastră vă va ajuta să vă atingeți un set de obiective specifice fiecarei faze, pentru ca dumneavoastră să achizitionați obiceiuri alimentare sănătoase în mod treptat. 

Începeți Eurodiet