Tel:   +4031.9661

 

Motivation Profiler: Secțiunea Medicilor

Unealta dumneavoastră de “schimbare a motivaţiei”

Pentru a va ajuta pacienţii să îşi schimbe stilul de viaţă, una dintre uneltele dumneavoastră cele mai utile rămâne educaţia. Însă, pentru ca lecţiile predate de dumneavoastră să fie eficiente, trebuie deschise câteva „uşi” din interior, adică procesul de schimbare trebuie sa fie iniţiat de către pacient.

Persuasiunea începe cu analizarea nivelului motivaţional al pacientului: în ce stadiu a ajuns? A doua etapă constă în utilizarea sentimentelor de auto-eficienţă ca un indicator pentru iniţierea lucrului la creşterea motivaţiei în concordanţă cu nivelul pacientului. Această abordare are două obiective principale: promovarea unei evoluţii rapide a procesului de schimbare şi asigurarea sentimentelor de auto-eficienţă a pacientului.

Eurodiet vă oferă un sistem online expert, bazat pe chestionare validate, astfel încât să identificaţi mai uşor la ce nivel se află pacienţii dumneavoastră, gradul lor de încredere în abilitatea lor de a pierde în greutate şi riscul de recădere.


Unelte practice sunt apoi selectate de către software în funcţie de rezultatul analizei pacientului. Acestea sunt concepute pentru a vă ajuta să monitorizaţi evoluţia pierderii în greutate în relaţie cu componentele motivaţionale.

Pentru mai multe informaţii legate de acest subiect sau pentru a afla mai multe despre training, contactaţi-ne .

 

Log-in

Începeți Eurodiet