Tel:   +4031.9661

 

Povești de succes

Citiţi poveştile de succes ale pacienţilor noştri. Ei au reuşit să piardă în greutate sub supraveghere Medicală şi credeţi-i pe cuvânt:

 

ALEX DIN VIENA

 

 

Alex înainte de Eurodiet

 

Dintotdeauna am avut burtă şi, ca şi copil, am avut mai multe kilograme decât trebuia. Întreaga mea viaţă de adult a fost un program continuu de diete cu efecte yo-yo. De fiecare dată când reuşeam să dau jos 10 kg, puneam înapoi 15 kg! Într-un an am pierdut 5 kg şi după Crăciun am pus la loc 10 kg. An de an am continuat astfel. Prietenii şi cunoştinţele deja mă porecliseră „bărbatul care dansează cu dieta”. La un moment dat am decis să merg în drumeţie 4 săptămâni în Austria (un ţel mare!) şi aproape de mijlocul acestei drumeţii (aprox. 400 km!) a trebuit să mă duc de urgenţă la cel mai apropiat spital cu o inflamaţie a gleznei stângi. Medicul de la urgenţe mi-a spus „Cu asemenea dureri nu veţi mai putea merge nici măcar un metru, dar sincer, la asemenea corpolenţă, trebuie să fiţi mândru că aţi reuşit să ajungeţi până aici!” Şi aceste cuvinte mi-au rămas în minte. Totul era clar pentru mine! Dar cum să fac? Ca o coincidenţă, am aflat de Eurodiet, am câutat cât mai multe informaţii despre program şi am decis să încerc această metodă.

Următoarele puncte au fost esenţiale pentru mine:

 Numai sub supraveghere Medicală (am reuşit chiar să îmi conving medicul de familie să fie instruit să poată aplica metoda Eurodiet), deci nici măcar nu a trebui să merg la alt medic.

  • Nu există foame (Fazele 1 şi 2). Aceasta este senzaţional, pot doar spune în acest moment.
  • Limitele mele (în timpul dietei) mi-au fost arătate. Am ştiut dintotdeauna ce aveam voie să mănânc şi ce nu. Aveam nevoie de un asemenea sistem deoarece altfel eram tentat să încerc să evit anumite alimente.
  •  Mâncarea poate fi condimentată şi asezonată la fel cum eşti obişnuit.
  •  Monitorizarea continuă a sănătăţii (prin analize de sânge) deoarece pierderi mari în greutate pot să pună în pericol sănătatea.
  •  Sunt mâncăruri care pot fi gătite foarte repede (foarte convenabil când lucrezi). 

 Da, ce pot să spun, a funcţionat. Acum cântăresc 75 kg, Am reuşit să pierd 42 kg şi sunt în Faza 4 de mai bine de 4 luni. Cu Eurodiet mi-am schimbat obiceiurile alimentare pe care le aveam de mai mult de 12 ani! Şi ultima dată când am avut 75 kg eram cu 20 cm mai scund ;-)

 Nu pot descrie ce fel este să ai cu 40 kg mai puţin, poate doar pot spune că este SENZAŢIONAL. Când urc scările, ridic cutii, îmi leg şireturile, toate micile lucruri din viaţă pe care le poţi face din nou şi devin abia acum uşoare şi normale.

 

Alex după pierderea în greutate

 

Oh da, sunt un TÂNĂR de  39 de ani ;-)

 Mulţumesc Eurodiet ! !

 

Natalie (Erindale)

 Când am auzit pentru prima dată de programul Eurodiet aveam 87 kg şi eram foarte nemulţumită de sănătatea şi aspectul meu fizic, eram pregătită pentru o schimbare şi se pare că acest program a fost perfect pentru mine şi stilul meu de viaţă. M-am străduit întotdeauna să am o dietă echilibrată şi un program de exerciţii regulat, dar din cauza slujbei şi a altor obligaţii, nu am găsit niciodată timpul sau energia pentru a îmi da seama unde greşeam. Tocmai aceasta este atât de extraordinar la Eurodiet, pur şi simplu m-a reeducat în ceea ce priveşte echilibrarea nutriţiei şi a efortului fizic pentru a menţine o greutate normală. Tot ce a trebuit să fac a fost să urmez ghidurile despre ceea ce să mănânc şi necesarul de efort fizic a fost minim, aşadar nu mi-a încurcat porgramul zilnic. Cu ajutorul dr. Hadges, Dominique şi restul echipei Eurodiet, am reuşit să pierd 22 kg în 5 luni. De la terminarea dietei am o înţelegere aprofundată asupra a cum să echilibrez indulgenţa cu o viaţă sănătoasă şi aceasta a însemnat o eu mult mai fericită.

 

Karina (Tennyson)

Am fost diagnosticată cu depresie severă şi anxietate acum aproximativ 10 ani. De la a lua antidepresive şi de la a fi prea bolnavă pentru a ieşi din casă sau chiar din pat în unele zile, am început să mă îngraş foarte mult. Sunt în programul Eurodiet de 8 luni deja şi am pierdut aproape 40 kg. Consultantul meu Eurodiet a fost foarte înţelegător şi m-a ajutat foarte mult cu orice am avut nevoie şi mi-a răspuns la toate întrebările. Ştiind că am un doctor care îmi supraveghează starea de sănătate şi îmi dă sfaturi prin intermediul programului, am o asigurare că sunt pe drumul cel bun. Eurodiet mi-a redat încrederea, este un sentiment grozav să pot intra într-un magazin de haine şi să ştiu că hainele îmi vor veni. Mă simt încrezătoare că voi putea continua să am o dietă sănătoasă utilizând ceea ce am învăţat în timpul programului şi voi reuşi să îmi păstrez greutatea normală. Acum cântăresc mai puţin decât cântăream acum 12 ani. Viaţa şi sănătatea mea s-au îmbunătăţit semnificativ mulţumită Eurodiet.

 

Trevor Haskell – de la 122 kg la 92 kg

Am ajuns la sfârşitul programului aşa cum era stabilit, dar voi continua să folosesc mesele suplimentare pe care le-am cumpărat ca parte a unul ţel de a îmi reduce puţin mai mult greutatea în următoarele câteva luni.

 Am pierdut 30 de kilograme în 20 de săptămâni şi am mai pierdut încă 1 kg de atunci. Sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute. Dr. Hadges a spus că a fost cea mai mare pierdere în greutate dintre toţi pacienţii săi (poate este doar o încurajare).

 Marele plus este îmbunătăţirea tuturor analizelor mele de sânge şi a tensiunii mele arteriale.

 Partea proastă este că acum trebuie să îmi cumpăr haine noi (cu până la 4 măsuri mai mici) şi oamenii care nu m-au văzut de câteva luni nu mă recunosc. 

 

Simon, 41 ani, bărbat, Hindmarsh 

Am ştiut că m-am îngrăşat, dar cum nu mă cântăream, s-au depus încet 17 kg în ultimii 4 ani. Dietele pe care am încercat să mi le impun singur au dat greş, și deşi eram în formă şi faceam efort fizic regulat, acestea au avut un impact mic.

 Programul Eurodiet m-a ajutat să pierd toate kilogramele în plus în doar 5 săptămâni! Am atribuit succesul  următoarelor puncte-cheie.

  • Eurodiet a furnizat structura şi mâncarea, fiind foarte uşor să nu te abaţi.
  • Ajutorul şi educaţia despre o nutriţie sănătoasă oferite de Eurodiet.
  • Supravegherea medicală, care mi-a permis să pierd kilograme în siguranţă.

De asemenea, produsele sunt un mod grozav de a îţi menţine greutatea pe termen lung.

 Eurodiet mi-a topit kilogramele şi CEL MAI IMPORTANT mi-a îmbunătăţit drastic performanţa în ciclism!

 Multe mulţumiri echipei Eurodiet! 

 

Laurie, 61 ani, bărbat, Australia 

Sunt un bărbat de 61 de ani. Când am auzit pentru prima dată de Eurodiet de la un prieten de-al meu din Elveţia, ceea ce mi-a atras atenţia a fost că Eurodiet oferă supraveghere medicală. Trebuie să fii evaluat general şi să fii consultat de către un medic la început, în timpul şi după urmarea programului. Părea cu siguranţă a fi un program serios şi diferit de celelalte.

 De-a lungul timpului, m-am tot îngrăşat, mersul la sală a fost rar, până când am anulat abonamentul. Aveam 112 kg când am început programul Eurodiet.

 Mâncarea este gustoasă. Mi-au placut în mod special shakeurile Eurodiet, pe care le făceam cu căpşuni proaspete. Am pierdut 17 kg cu Eurodiet şi am foarte multă energie. Cred că şi apneea mea de somn s-a îmbunătăţit. Mulţumită Eurodiet, mi-am remodelat obiceiurile alimentare, atât calitativ, cât şi cantitativ. Mi-am menţinut greutatea pierdută pentru mai mult de un an deja de când am terminat programul! 

 

Dominique, 31 ani, femeie, Australia 


Când am vorbit pentru prima dată cu medicul meu despre Eurodiet aveam 89 de kilograme. Îngrăşarea mea s-a produs datorită unor obiceiuri alimentare proaste, greutatea rămăsă după 2 sarcini şi lipsa efortului fizic. Cu ajutorul oferit de medicul meu şi ajutorul consultantului meu şi ceva exerciţii fizice, am pierdut 27 de kilograme, coborând de la măsura 44 la măsura 38! 

Am terminat programul de mai bine de 6 luni şi am reuşit foarte uşor să îmi menţin greutatea! Am fost atât de impresionată de program încât m-am alăturat echipei Eurodiet! Mă simt fantastic, acum am energia să îmi fugăresc copiii, să port hainele pe care le purtam înainte şi mi-am recâştigat încrederea în mine de a face orice îmi propun! Eurodiet mi-a schimbat viaţa şi poate să o schimbe şi pe a ta!

 

Sam, 32 ani, bărbat, Australia 

Am început programul Eurodiet ştiind că trebuia să fac ceva în legătură cu greutatea mea. Poate că am fost într-o stare de negare vizavi de cât de mult m-am îngrăşat şi cât puteam slăbi, dar vizita la medic de la începutul programului mi-a permis să îmi dau seama cât de afectat eram şi cât de mult aveam nevoie de un program ca Eurodiet.

Am început Eurodiet şi am văzut repede rezultate. După 16 zile pierdusem aproape 8 kilograme şi după 35 de zile greutatea totală pierdută însuma 13,7 kilograme! De-a lungul programului Eurodiet am pierdut 22 de kilograme. La fel de plăcute au fost schimbările în bine în ceea ce priveşte glicemia şi nivelul colesterolului rău. Am terminat programul ca un eu mai sănătos echipat cu cunoştinţe despre cum să mănânc bine şi să am un stil de viaţă sănătos!

 

Koby, 23 ani, femeie, Australia 


Când am început Eurodiet, cântăream 76 de kilograme, cu un BMI de 29,9. Aveam doar 22 de ani. A fost aşa un şoc să realizez cât de mult mă îngrăşasem, nu aveam idee cum se întâmplase aşa ceva! După ce mi-a făcut toate analizele, medicul meu m-a pus pe program şi fantasticul meu consultant Eurodiet mi-a spus la ce să mă aştept de la program.

 În primele două săptămâni am pierdut 8 kilograme şi mă simţeam perfect! Măsurile taliei, şoldurilor şi coapselor mele s-au redus drastic. Nu numai că îmi plăcea mâncarea, dar am fost uşor motivată să continui cu programul.

 Până la sfârşitul Fazei 4, am pierdut în total 18 kg şi IMC-ul meu era în limitele normalului! Eurodiet mi-a schimbat viaţa şi m-a învăţat cum să mănânc, mulţumită programului nu va mai trebui niciodată să îmi fac griji că aş putea ajunge supraponderală! 

Începeți Eurodiet