Tel:   +4031.9661

 

Despre Noi

Eurodiet

Folosite deja de peste 30 de ani, dietele cu conținut ridicat de proteine și cu puțini carbohidrați și-au demonstrat eficiența. Totuși, dacă rezultatele pe termen scurt și mediu sunt destul de ușor de obținut, menținerea greutății pierdute pe termen lung implică suportul, supravegherea și consilierea oferite de monitorizarea medicală îndeaproape. Protein System SA a fost una dintre primele companii care a căutat metode eficiente pentru a sprijini și a ajuta pacienții supraponderali.

 

Dezvoltată de un grup de medici, programul Eurodiet este o metodă inovativă globală de management a greutății, dezvoltată atât pentru pacienți cât și pentru medici. Cu sediul în inima Europei, Protein System SA se poate lăuda cu o prezență puternică la nivel internațional, rețeaua sa de distribuție acoperind peste 20 de țări.

 

Distribuitorii noștri locali se ocupă nu numai cu vânzarea de produse clienților, ci și cu instruirea și supervizarea medicilor practicanți ai metodei, cu ajutorul și suportul personalului Protein System SA cu sediul la Luxemburg.

Începeți Eurodiet