Tel:   +4031.9661

 

Cercetare și dezvoltare

În cadrul Eurodiet, cercetarea și dezvoltarea reprezintă trăsături-cheie ce au permis Eurodiet să devină un lider european în managementul greutății sub supraveghere medicală.

Calitatea este cuvantul de ordine în toate fazele metodei Eurodiet și în întreaga gamă de produse, fie că este vorba despre nutrienți, sănătate, bunăstare, gust, textură sau confort. Eurodiet oferă pacienților care urmează programul produse de înaltă calitate fără a face niciun compromis în ceea ce privește siguranța.

Echipa noastră de cercetare și dezvoltare joacș un rol important în complianță față de reguli a tuturor produselor Eurodiet. Într-adevăr, deoarece produsele Eurodiet sunt vândute în toată lumea, legislația locală este luată în considerare în toate activitățile de cercetare și dezvoltare, chiar de la început.

Cercetarea și dezvoltarea din cadrul companiei au două direcții principale:

  • transformarea necesităților pacienților noștri în priorități pentru cercetare
  • folosirea noilor tehnologii pentru conceperea produselor care nu înceteaza niciodată să ofere pacienților noi avantaje și mai multă satisfacție

Noi, la Eurodiet, putem transforma ideile exprimate de oamenii de știință în soluții nutriționale practice pentru pacienții cu probleme cu greutatea.

 

Transformarea rezultatelor științifice în soluții…

În domeniu nutriției, progresele științifice și medicale sunt importante și constante. Echipa de cercetare și dezvoltare a Eurodiet se angajează să transforme aceste cunoștințe în aplicații nutriționale convenabile pentru pacienții săi.

Misiunea noastră se concentrează pe

  • asigurarea informațiilor științifice meticuloase și de cea mai înaltă calitate echipelor entuziaste
  • înțelegerea nevoilor pacienților cu probleme cu greutatea
  • dezvoltarea soluțiilor care vor putea îmbunătăți viața lor de zi cu zi.

 

Înțelegerea nevoilor pacienților…

La Eurodiet, suntem convinși că, pentru a obține reale inovații și pentru a oferi opțiuni nutriționale mai bune pacienților, trebuie să le înțelegem nevoile și modul în care greutatea lor le afectează viața de zi cu zi. Feedback-ul pacienților din întreaga lume ne permite să ne îmbunătățim constant produsele dezvoltate pentru a corespunde nevoilor pacienților. De asemenea, ne ajută să perfecționăm metoda Eurodiet.

Succesul stă la baza a două abordări: transformarea progreselor științifice în soluții practice și îmbunătățirea înțelegerii nevoilor pacienților. Acestea necesită o colaborare foarte bună între cercetătorii noștri, echipele noastre medicale, unitățile noastre de dezvoltare și inginerii noștri din industria alimentară.

Începeți Eurodiet