Tel:   +4031.9661

 

Principiile aflate la baza fazei 4 - dieta echilibrată

Menținerea unei greutăți optime pe termen lung

Faza 4 marchează începutul independenței din cadrul unui proaspăt achiziționat echilibru nutrițional. Toate grupele de alimente sunt acum prezente, în afară de produsele cu un conținut ridicat de zaharuri. Plăcerile unei diete variate pot fi acum redescoperite pe un fundament nou. Pentru a menține aceste rezultate excelente pe termen lung, cel mai bine este să continuați să faceți evaluări medicale și comportamentale în mod regulat, folosind profilerul Motivation/Mental.

 

MANAGEMENTUL ABATERILOR

Consumul unei gustări bogate în proteine o dată pe zi suplimentează aminoacizii esențiali, vitaminele, elementele minerale și PUFA (acizii grași polinesaturați) fără a crește aportul de grăsimi.

În mod similar, mâncărurile Eurodiet din gama „Evolution” vă vor oferi o bază nutrițională optimă, fără a vă lăsa cu îndoilei.

Aceste ajutoare ar trebui să vă asiste în pregresarea către independență, echilibrarea porțiilor și anticiparea sau corectarea abaterilor. Inerente stilului nostru curent de viață, abaterile nu pot fi întotdeauna evitate și nu ar trebui să cauzeze drame sau vină. Supravegherea pe termen lung de către un medic vă va ajuta să le anticipați și să le rezolvați.

 

ECHILIBRAREA APORTULUI/CONSUMULUI

Cheia menținerii unei greutăți optime este reprezentată de echilibrarea aportului și consumului de energie. Faza 4 are scopul de a vă ajuta să întelegeți și să aplicați arta echilibrului.

În mod normal, la sfârșitul fazei 3, ar trebui să aveți în mod constant 3 ore de efort fizic pe săptămână plus o activitate aerobică de intensitate medie.

Scopul este să continuați să creșteti consumul de energie, atât ca și cantitate, cât și ca intensitate, prin varierea tipurilor de activități întreprinse: rezistență/forță/mobilitate.

Începeți Eurodiet